2012/10/14

Sekmadienio rankdarbiai

Šįkart mano rankdarbiai tokie labai rudeniški, mokslo metų pradžiai:) Vėloka šiemet ta mūsų pradžia, Kiauniukai, nesirgę visą vasarą, rugsėjį prisirankiojo visokių slogelių. Tai patenkinti sėdėjo namie:) Mažasis Kiauniukas gydytojai kiekvienąkart aiškino, kad dar nepasiruošęs eiti į darželį:)))
Na bet viskas grįžo į savo vėžes ir aš galiausiai turiu progą pailsėti su vos vienu vaiku namie.
Išleisdama Kiauniukus darželin, jų atsarginius rūbelius sudedu štai čia:


Pačius maišus vaikai gavo nuvažiavę velomaratoną, mažasis Kiauniukas netgi gavo prizą kaip jauniausias maratono dalyvis! Maišeliai tokie gan reto audinio, neypatingos kokybės, na bet negi gaila savo darbo vaikams:) Piešinius jie išsirinko patys, Panelė Kiaunytė nusižiūrėjo princesę nuo savo pižamos, o Mažajam Kiauniukui pagal internete matytą paveiksliuką nupiešė Ponas Kiaunėnas. Mažieji savo maišelius tikriausiai aprodė jau visam darželiui, nes vieną dieną sutikta darželio Direktorė sakė, kad jai labai patiko vaikų maišeliai:)


6 komentarai:

  1. Tikrai puikūs :) Juk jie siuvinėti, ar ne? Siuvinėti moku tik kryželiu, virvele atrodo tikrai aukštojo mokslo reikia :) Smagus ir raminantis užsiėmimas..

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Ačiū:) Taip, Aušra, siuvinėti. Čia net trys skirtingi dygsniai panaudoti, tik pavadinimų jų nežinau, nes mama kažkada vaikystėj pamokė:) O reikalas išties labai raminantis ir rezultatas greti matosi, skirtingai negu mezgime:)

      Panaikinti
    2. Aš labai mėgstu rankdarbius, gūdūs žiemos vakarai tokiam užsiėmimui kaip tik, tik vat, kad jėgų ne visuomet bėra :)

      Panaikinti
    3. Labai pažįstamas jausmas:) Va todėl visą vasarą beveik nieko nerašiau - vakarais sunku net iki lovos nušliaušt buvo, kur jau ten rankdarbiai ar įrašai:)

      Panaikinti
  2. Tikrai labai graži idėja :) Net pavydas suėmė, kodėl aš taip nesugalvojau :D

    AtsakytiPanaikinti
    Atsakymai
    1. Na tai niekad nevėlu:) Todėl ir dalinuosi rankdarbių idėjomis, nes pati mėgstu paieškoti įkvėpimo internete:)

      Panaikinti