tag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post4616041898842052345..comments2023-09-02T19:34:10.690+03:00Comments on Kiaunės reikaliukai: Mano mėgstamiausias desertas - Crème brûléeKiaunėhttp://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-73000074040931336902014-01-06T09:41:44.364+02:002014-01-06T09:41:44.364+02:00Ačiū:) Ir būtinai reikia pabandyti! Kalbant apie t...Ačiū:) Ir būtinai reikia pabandyti! Kalbant apie tai - pati seniai šio deserto neruošiau, reiks palepinti šeimyną savaitgalį:))Kiaunėhttps://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-70688708991851539002014-01-03T17:08:18.718+02:002014-01-03T17:08:18.718+02:00Lbai skaniai atrodo!
Reikes isbandyti :)Lbai skaniai atrodo!<br />Reikes isbandyti :)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03772975363372506358noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-77376245835458244252013-04-02T17:15:34.037+03:002013-04-02T17:15:34.037+03:00Labai rekomenduoju:) Yra keli būdai, kaip galima p...Labai rekomenduoju:) Yra keli būdai, kaip galima prideginti plutelę (užbėgdama įvykiams už akių iškart pasakau, kad su tuo aparačiuku man gaunasi geriausiai, o jų yra pirkti dabar jau ir pas mus). Galima apibarsčius cukrumi pakišti po labai įkaitintu grilium orkaitėje - bet tuomet neišvengiamai šyla ir pats kremas. Dingsta tas šalta/šilta efektas. Dar prancūzai mėgsta prideginti tokiu specialiu ale lygintuvu - metalo plokštelę įkaitina liepsnoje ir palaiko virš cukraus. Kažkuriame forume mačiau, kad studentai su buitiniu lygintuvu (tik be garų funkcijos) visai neblogai pridegino tą cukrų. Vienžo, išradingumui nėr ribų:)Kiaunėhttps://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-67839731932873995352013-04-02T13:02:38.983+03:002013-04-02T13:02:38.983+03:00Atrodo, kad krembriulė yra ir mano mėgstamas deser...Atrodo, kad krembriulė yra ir mano mėgstamas desertas... Nors nesu jauniklė, bet pirmąkart jo paragavau šiemet. Prancūzijoje. Panašūs itališki ir ispaniški desertai man visiškai nepatinka, ypač aplieti karameliniu padažu. Fui. Bet prancūzų variantas - su deginto cukraus plutele, plona kaip ledukas, - fantastika! Gal reikės pradėti jį gaminti... Tik dar reikia aparačiuką, kurį meistriškai naudoja ponas Kiaunėnas, įsigyti ;)Anonymousnoreply@blogger.com