tag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post2771038458596614229..comments2023-09-02T19:34:10.690+03:00Comments on Kiaunės reikaliukai: Avižinis kisielius su spanguolių padažu Kūčių staluiKiaunėhttp://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comBlogger5125tag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-42690745225948855592013-04-12T11:17:24.887+03:002013-04-12T11:17:24.887+03:00"Kitą dieną nukošus avižas vandens reikia pap..."Kitą dieną nukošus avižas vandens reikia papildyti tik tiek, kad nukošto skysčio būtų vienas litras"<br /><br />Tai čia turbūt ir yra esminė klaida, kad nuo abiejų nupilimų turi gautis tik 1l. skysčio, o pagal jūsų receptą gaunasi daug daugiau, na, nieko, bandysiu trečiąjį kartą, tikiuos, kad pagaliau pasiseks...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-86893134883315427932013-04-10T15:13:48.770+03:002013-04-10T15:13:48.770+03:00Pasižiūrėjau originalų receptą - tikrai ten vanden...Pasižiūrėjau originalų receptą - tikrai ten vandens 1,5 litro nurodyta. Kitą dieną nukošus avižas vandens reikia papildyti tik tiek, kad nukošto skysčio būtų vienas litras.<br />Tai va, privėliau klaidų recepte, ačiū, kad pastebėjote:) <br />P.s. turiu pasakyti, kad aš kisielių viriau pagal tą savo klaidingąją versiją ir kisielius sustingo. Na nebuvo jis kietas kietas, bet formą laikė. Gal paviriau ilgiau? Nes turi pradėt tirštėt dar verdant. Avižas tai naudojau greito paruošimo (na tas, kur 5 minutes pavirt reikia). Senokai viriau, reiks pabandyt dabar darkart - gal tikrai blogai užrašiau ir nepamenu...<br />Kiaunėhttps://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-59069263538530436802013-04-10T10:44:52.619+03:002013-04-10T10:44:52.619+03:00Bandžiau kisielių virti du kartus, pirmąjį viską d...Bandžiau kisielių virti du kartus, pirmąjį viską dariau pagal receptą - gavosi skystas gėrimas, visiškai nesustingo...<br />Antrą kartą rauginau ilgėliau, sumažinau vandens kiekį 0,5l. gavosi kiek tirštesnis, bet vistiek geriamas, jokio panašumo į jūsų nuotraukas... Avižas naudojau Happy Familly, normalias, ne greito ruošimo, nesuprantu, kas čia ne taip, pasidairiau kitų receptų, tai lygtais, kad vandens žymiai mažiau reikia tokiam kiekiui avižų, apie 1 l. kisieliaus ruošinio reikia virti.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-74296303777070455012012-01-17T13:47:50.981+02:002012-01-17T13:47:50.981+02:00Labai puikus receptas, ačiū! Ir aprašymas labai iš...Labai puikus receptas, ačiū! Ir aprašymas labai išsamus ir aiškus - jau dariau kelis kartus, visąlaik gavosi puikus, sustingęs:) Galvoju vasarą paruošti jį su kokiomis šviežiomis uogomis.<br />Dabar galvoju - kaži kaip be interneto ir puikiųjų maisto blogerių reiktų rasti tokių įdomių receptų? ;)Kiaunėhttps://www.blogger.com/profile/09680756877998157431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-6879757743280414137.post-12441341877345814602012-01-17T12:06:22.495+02:002012-01-17T12:06:22.495+02:00Džiaugiuosi, kad avižų kisielius patiko, o ir tirš...Džiaugiuosi, kad avižų kisielius patiko, o ir tirštas toks gavosi. Mano vaikai irgi jį valgė apsilaižydami :)Renniehttps://www.blogger.com/profile/07205834884033000802noreply@blogger.com